Opublikowane: Maj 26, 2008, 17:11:22
ja jestem niecierpliwy wiec na koniec instalki nie moge sie doczekac
Nikt Ci nie karzę ślęczeć przed konsolą i patrzeć na pasek stanu wyczekując końca instalacji
[/quote]
Zawsze można zrobić sobie kanapkę
Crasch, nie wiem czemu teraz, po kupnie PS3, jak wczesniej byles mega-hardkorowym fanbojem X360, tak teraz jestes mega-hardkorowym fanbojem PS3
Ja bym powiedział, że zmienił swój punkt widzenia
Twierdzenie "mega-hardkorowym fanboj" jest zarezerwowane dla innych
PS. Czepiacie się Crasch'a a zobaczcie co robi Stalker.
Stalkera też się czepiają .
Powiedziałbym nawet, że Crash ma bardzo lekkie życie w porównaniu do Stalkera na tym forum
Co jak co, ale ten cytat przeszedł do historii:
"Tylko Błagam nie mów ze zostało mi tylko kupic XO błagam"
A krytycy Marce Pana przyznać się, jaką konsolkę macie?
No właśnie...
2x X360
Jeden premium, jeden Elite... Strategia microsoftu jest taka super, ze teraz użytkownicu kupują drugą konsolę co by się cieszyć m. in. wejsciem/wyjsciem hdmi...
I tu się mylisz. Zazwyczaj jeśli ktoś ma dwa Xy, to jeden to wersja core (lub Arcade) i gra na niej na piratach (nie jest podłączona do netu), a druga to premium do gry przez net w wyselekcjonowane tytuły (oryginały).
Hdmi i tak nie jest potrzebne do szczęścia, więc nie wiem po co by komuś była druga konsola
Jakbyś nie zauważył Soul na swoim podpisie pod obrazkiem ma napisane pre i elite, wiec o czym ty mówisz...
Nie wiem czy znasz skrót "m.in." który oznacza to samo co "między innymi". Nie jestem pewien czym jeszcze różni sie elite od premium, ale posiada chyba większy dysk oraz coś jeszcze. Pozdro
No nie zauważyłem, oddaje tobie racje. Nadal jednak dziwne mi się wydaje po co komuś pre i elite?
To widze, ze niedlugo trzeba bedzie pisac w "posiadane konsole" " xbox elite bez xbox premium"....tak jak ktos pisal, duzo osob ma druga konsole do grania offline na piratach, zeby nie dostac bana na live!.
No to ja. A tak w ogóle to pozdro Cybul, dawno się nie słyszeliśmy