Oj becelot widze ze masz fanbojskie klapeczki na oczach.
Tak, pewnie dlatego mam Xboxa 360 obok telewizora. Ale rozumiem, to ta histeryczna metoda - nie masz argumentów wyzwij oponenta od fanboya.
Na razie nikt z nas nie grał na Kinect, a jakby policzyć posty na forum to zapewne ty na temat Kinecta masz ich najwięcej. Więc daruj sobie tą hipokryzję z argumentem "jak nie grałeś to się nie wypowiadaj", bo jakoś wobec siebie jej nie stosowałeś pisząc na przykład:
Ja dzieki Kinect rezygnuje z zakupu Wii, bo dostane lepsze urzadzenie (imo.) i nie musze zwalniac miejsca pod TV.
Wtedy już wiedziałeś że Kinect będzie lepszy i jakoś pogranie na nim nie było ci do tego potrzebne. No ale rozumiem bez pogrania można stwierdzić "kupuje w ciemno", ale już skrytykować nie wolno. Filozofia Kalego.
Nie wiem jak u ciebie, ale raczej u mnie miejsca na nowa konsole juz nie ma to raz (obecnie mam XO,DC, NGC, statego Xboxa i jeszcze Atari Flashback, wszystko jest podpiete do TV) Dla mnie to poprostu jest wygodniejsze rozwiazanie dokupienie czegos do konsoli niz nabycie zupelnie nowej (tym bardziej, ze "You are in the movies" gralo mi sie przyjemnie, choc zagralbym z checia w Mario Galaxy czy Metroida, bo to swietne gry sa), a co do tego ze lepsze to 1) XO pozwala grac mi w HD (po to kupilem TV HD zeby to wykorzystac kiedy mam wybor), 2) w gry takie jak Fitness evolved i inne casualowe gry sportowe, party game itp.) wiekszy sens ma gra calym cialem niz przy uzyciu kontrolerow (wii + wiifit wyszlo by mnie drozej niz kinect, ale fakt na Kinect nie pogram w Mario itd.)
Co do ilosci postow w temacie o Kinect zobacz ile z nich to newsy, filmiki, opinie grajacych itp. naprawde w nie wielu wypowiadam sie o jakosci urzadzenia, moge tylko przypuszczac jaka ona jest, czytam wypowiedzi developerow pracujacych z tym urzadzeniem, czytam opinie reporterow ktorzy mieli okazje przetestowac kinecta i na tym bazuje swoja opinie - wiecej jest pozytywnych opinii niz negatywnych, dlatego mnie dziwi taka "beka" z kinecta, osob nie zainteresowanych jego kupnem(nie posiadajacych nawet XO) a swoje zdanie wyrabiajacych na podstwawie filmikow z YT.
btw. wciaz nie odpwiedziales na moje pytanie z postu #23699
Wiadomość scalona: Sierpnia 05, 2010, 18:09:30 pm
jak zwykle wiele wnoszacy post