Jako że robie instruktora sportów siłowych moge wam troszke pomóc
Białko nie zależnie czy ćwiczyłeś czy nie i tak przyniesie wyniki wystarczy je przyjmować w ilościach 2-3 g na kg masy ciała dziennie.Dobrze jest dostarczyć tyle w naturalnych pokarmach i tylko wspomagajac sie odzywką białkową ale jak ktos ma probemy z ułożeniem diety to pozostają odżywki.
Kreatyna i pochodne tutaj wieloletni trening przed stosowaniem jest wskazany lepsze efekty, co nie znaczy że nie zadziała jak rozpoczniesz brać wraz z rozpoczęciem treningu ja tak zaczołem z Cell pump i o rezultatach powiem pużniej
Węglowodany bardzo potrzebne w chwili uregulowania sie oddechu po treningu,organizm dostaje potrzebną energie zostawia mięśnie w spokoju.
Mój cykl po kótrym spuchłem tak ze mnie rodzinka nie poznała:)
BIAŁKO Dymatize - Elite Whey Protein bardzo dobre białko polecam brałem 2g na kg masy ciała
40g po południu 40g przed snem reszta w pokarmie
Biogenix - Cell Pump Orange daje pompe do treningu i rozszeża naczynia kwrionośne w mięśniach szybszy przepływ składników odżywczych stąd przy spełnianiu zapotrzebowania na białko i węglowodany następuje szybka budowa mięśnia przy nie spełnieniu po cyklu wszystko schodzi dawkowanie rano przed śniadaniem 4 łyżeczki i po treningu
biogenix-carbo węglowodany po wyregulowaniu sie oddechu po treningu + około 2,5-3 litry wody dziennie
Spuchłem jak mały arnoldzik do tego trening oczywiście:) nie piłem prawie wogóle dobrze jest robić 6 weider bo kaloryferek pojawia sie w oczach:) cena odżywe nie przekracza 200 zł