Pytałem co tam w telewizji zobaczyłeś. Chyba, że narzeczoną? W każdym razie brzmi poważnie, co ona świruje?
Albo jej intymne zwierzenia u Drzyzgi.
Cytat: Kresq w Września 15, 2011, 19:12:56 pmPytałem co tam w telewizji zobaczyłeś. Chyba, że narzeczoną? W każdym razie brzmi poważnie, co ona świruje?Podejrzewam, że zobaczył serial, który ona oglądała.
Albo 'Trudne sprawy'.
CancerPLu Ciebie to sprawa była już na poważnie o ile się nie mylę - to Ty pisałeś o zakupie pierścionka?
chociaz umowa byla ze za pizdzionek mi ma zwrócic jak ne wyjdzie
Cytat: CancerPL w Września 16, 2011, 18:47:25 pmchociaz umowa byla ze za pizdzionek mi ma zwrócic jak ne wyjdzieFajne umowy macie Prawdziwa, szczera miłość
5 tyś za pierścionek dałeś?!?!?! Ojajebie!
CancerPL
Pewnie wierzy w prawdziwą i szczerą miłość aż po grobową deskę.
Cytat: BoBaN w Września 16, 2011, 18:23:26 pmPewnie wierzy w prawdziwą i szczerą miłość aż po grobową deskę. Jak nie, to po co sie oswiadczac i skladac przysiege o podobnej tresci w kosciolku?
Ej no luda! Darujcie sobie, wiem, że forum, beka i te sprawy, ale Cancerowi może nie być do śmiechu w tym temacie. Czasami warto sobie odpuścić.
ATEISM
A może to nie jest chwalenie się?! Ja pier**le, trochę wyobraźni ludzie. Ja wiem że teraz jest moda by mieć wyje**ne na wszystko i w ogóle ATEISM ale bez przesady.
Cytat: Unlimited w Września 16, 2011, 21:23:32 pmATEISMATEIZM kur** PACANIE!
@ SVONTaka moda.
kur** NAPISAŁEM TO CELOWO, a teraz grzeczne FUCK YOU.
Haha, kur**, 'HEJ MISIEK OSWIADCZAM CI SIE BO CIE KOCHAM NAD ZYCIE, ALE JAK NIE WYJDZIE, TO ODDAJ MI HAJS, OK?'.
Jezeli istnieje taki zwyczaj, to nie trzeba bylo poruszac tej kwestii.