Ta konsola to zawód, przykro mi.
Czemu tak uwazasz? cala biblioteka z DSa którego nigdy nie miałem to dla mnie wielki plus. W sumie sam narzekałem w pewnym czasie na 3DSa ale zmieniłem zdanie jak zobaczylem ze konsolka jednak cos potrafi co dobrze rokuje na przyszłość. Głownym powodem dlaczego nie kupiłem kiedyś DSa było właśnie bardzo duze zacofanie technologiczne. Tak wiem wiem, gierki i fun, ale jednak mnie to odrzuciło... przy wstecznej kompatybilnosci z ktorej moge korzystac sporadycznie nie bedzie mi to przeszkadzać
Swoja droga dziwnie sie czulem licytujac z samymi juniorami na allegro
Jak masz do ogarnięcia całą bibliotekę z DSa, to zajebiście, ale jeśli chodzi o samego 3DSa, to gry, które do tej pory wyszły, mnie raczej zawiodły. Pooceniałbym je tak:
-NSMB 2- 5
-Virtue's Last Reward- 6
-Pilotwings Crap Resort- 2
-Paper Mario Sticker Star- 6
-Super Mario 3D Land- 9 (rewelacyjna gra, naprawdę)
Castlevania przynajmniej po średniej ocen rozczarowuje, a to był dla mnie jeden z głównych argumentów do zakupu, nie ma podbicia do części z GBA/NDS. W najbliższej przyszłości muszę sprawdzić Luigi's Mansion, może to będzie konkretna gra, choć wątpię, żeby była warta ceny Bioshocka Infinite... Pomijając same gry, powiedzmy, że najważniejszy jest efekt 3D- niby fajny, ale nie zawsze działa (wystarczy lekko ruszyć konsolą i zaczyna robić się źle), mnie np. po dłuższych sesjach bolały oczy i już potem wyłączałem. No i oprócz tego bolączka Nintendo w Polsce, czyli ceny z dupy, ograniczona dostępność gier, średnio funkcjonujący rynek wtórny. Mimo że jestem trochę rozczarowany, i tak wolę 3DS niż Vitę.