@ Mrocz
Widze ze Cie zabolalo, teraz bedziesz sobie takie rzeczy na swoj sposob interpretowal, i sie mnie co post czepial, a do wczesniejszego postu jakos nie potrafisz sie odniesc.
@ BD
NIE ZAWRACAM SOBIE TOBA GLOWY, MASZ JAKIES PRYWATNE ALE TO NA PW. Na psx extreme nie pisze bo to dzieciarnia i juz zeszmacone czasopismo. Sprobuj swoje wypociny napisac na punkgamer. Chetnie Cie z chlopakami sprowadzimy na ziemie, i nie bedzie przebacz.
ojjj ile to już razy czytałem w twoich postach, tak samo jak od roku masz mnie w ignorowanych ale ciągle odpisujesz i odsłaniasz moje posty, debil
nie znam punkgamera i nie interesuje mnie to, kolejna strona gdzie trollujesz i się błaźnisz, nic nowego, ciekawe czy tam też dobijesz do 8 banów jak na XO.
Red masz w sporej czesci racje, ale czy nie uwazasz ze gdyby turn 10 dodalo tylko samo oswietlenie, i poprawili modele podczas replayu/gameplayu, a nie dodawalo tych pozostalych zbednych efektow, gra by nie byla lepsza. Przeciez teraz skupia sie to na grafice, ktora i tak nie osiagnie levelu gier na silniejsza konsole jaka jest ps3, a tak mogli by dac cos wiecej co ma sensowne przelozenie na gameplay. Przeciez zamiast tych zbednych bajerow graficznych mogli by dac np. zmienne warunki pogodowe, nie musialy by byc w real time, mogly by byc ustalone z gory dla konkretnej trasy. W kwestii nocnych wyscigow, oprocz tego co mowiles, dodaj jeszcze liczone w czasie rzeczywistym cienie i wiazki swiatla, moze to ichp hamuje, szczegolnie przy 16 samochodach na trasie, ktore wlasnie dodali.
cholera na tym słabym x360 najlepiej wygląda najładniejsza obecnie gra crysis2, gt5 nie przebiło graficznie fm3, a beta gears of war 3 wygląda lepiej niż beta u3 ale ważne że ps3 jest takie mocne i ma tyle rdzeni do obliczania dziury ozonowej
Zbędne bajery graficzne: jeszcze ładniejsze trasy, mistrzowskie oświetlenie, świetne kokpity, 16 samochodów na trasie, nowe shadery, znacznie lepszy dym, samochody przebijające premiumy w gt5 (chociaż podczas samej gry w TPP wątpię), active areo, drzewa poruszane przez wiatr, różne pory dnia...wiadomo że zbędne bo świecąca kontrolka to jest dopiero bajer
Coś tam jeszcze dojdzie do tego, T10 mało pokazało, 1 trasa w górach, 1 showroom i kilka samochodów w HD + Nurb GP i Top Gear nagrywany z kamery, kolejne duże info pewnie będzie na GC w sierpniu. Ciekawe czy doczekamy się wyścigów na szutrze i nocnych.
Obrażanie, jeszcze się nie nauczyliście ? SH16.