Oglądając te ciągłe porównania EG nie mogę, no po prostu nie mogę pojąć jednej rzeczy - jak, zwyczajny, zdrowo myślący gracz, z dwoma zerówkami w oczach, może zauważyć takie różnice na EKRANIE TV, nie na obrazkach, na ekranie, bo chyba co niektórzy zapominają, że w gry nie gra się na .jpgach, a na TV. Serio, to tak jakby porównywać fotografię, a rzeczywistość, fell me? Pamiętajcie o jednej bardzo ważnej rzeczy, że na praktycznie wszystkich HDTV mamy multum opcji, które można sobie dowolnie konfigurować, kontrasty, jasności, kolory, odcienie, różne poprawy, jakieś DNI i inne upy, regulacje czerni, szumów, balans bieli, uwydatnianie KRAWEDZI i masę innych, a w takim przypadku gadanie o lepszych kolorach to zwykły LOL. X0 jak i PS3 to potężne maszyny i tu nie ma co do tego wątpliwości, ale te ciągłe, maksymalnie prowokujące porównania EG, to lekka przesada i nikt mi nie wmówi, że ktoś kupi daną grę tylko dlatego, że będzie miała drzewko więcej
. Gdyby te porównania polegały na ukazaniu ZNACZNYCH różnic (np. jak to ma miejsce w grach na PC, gdzie główną rolę pełni konfiguracja) to zrozumiałbym, ok, ale to są konsole, tu nie ma (przynajmniej na razie vide ten cały Rage) różnic, które mogłyby przesądzić o losie danej gry. I jeszcze słówko na koniec do Anonimowego, serio nic absolutnie do Ciebie nie mam, ale powiedz mi, dlaczego dodajesz te swoje docinki? Czy dla Ciebie nie liczy się już fun, tylko wytykanie pikseli konkurencyjnej konsoli i te żałosne wojenki konsolowe, które na GameOnly są już codziennością, sprawia ci to frajdę czy jak? Rozumiem, że ty tylko "tłumaczysz" te porównania i tłumacz sobie dalej - mnie nic do tego, ale zrozum - wystarczy zobaczyć coś na własne oczy, żeby stwierdzić, że połowa tych porównań, to zagrywka czysto fanbojska. I nie chce mi się tutaj prowadzić żadnej wojenki, bo lubię zarówno Sony, Nintendo (chwała im za DS'a) jak i MS (i to właśnie dzięki tym ostatnim mam niezapomniane wspomnienia z grania chociażby w GOWA po sieci
)
PokójPL