Do czego to doszło żeby klocarze wyciągali jako działa przeciwko PS3...gry pecetowe
Ja jestem graczem nie identyfikuje sie z jedna marka, nie mam takich problemow jak niektorzy i dlatego nie rozumie tych ochow nad KZ2... bo widzialem sporo materialow z tej produkcji i mnie nie zachwycilo.
Ujawnij nam w takim razie, co Ciebie zachwyca ?
Co mnie zachwyca ?! No coz dobre gry, wyobraz sobie ze GoW nie jest dla mnie wyznacznikiem jakosci, nawet nie skonczylem pierwszej jego czesci, a w multi zagralem gora 5-6 meczy. Zachycaja mnie gry pokroju Fable, Jade Empire, Age of Empires, epickie Halo, HL i HL2, Zelda, Metroid, SMS, WipeOut czy imo. najlepszy wyscig ever to PGR3-4, te gry mnie zachwycaja bo przykuwaja mnie do TV na wiele godzin. Ostatnio CrackDown mnie przyciagnal do konsoli na wiele godzin, co np. GTA nigdy sie nie udalo. Wyobraz sobie ze Assassins Creed i BioShock ida na sprzedaz bo wogole mi nie podeszly - w obie gry pogralem ok. 30-50 minut. Mam swoj gust i mowie co mi sie podoba a co nie. Nie podoba mi sie KZ2, MGS4, GTA4, GT5, BioShock, Assassins Creed, DMC4, Ninja Gaiden 2, DOA, Grid, NFS'y, BurnOut itp. tak jak pisalem nie jestem fanem marki, ale kocham dobre gry, a ze kazdy z nas ma unikalny gust, wiec nie podoba wszystko, mimo ze dla niektorych moze to byc "The Best Game Ever". Mam PSP'eka zagrywam sie w WipeOuta, naprawde lubie ta serie, tak samo jak lubilem Tekkena, ale nie jednokrotnie pisalem, ze tylko do czesci 3 na PSX i TTT na PS2, ostatnie udane czesci tej serii, gralem w to z Marcepanem godzinami, podobnie w PES'a na PS2. Wiec chlopie nie w mawiaj mi czegos, dyskusja jest o stronie technicznej KZ2, niektorzy pisza, ze gra jest najladniejsza i wogole, ja tego nie widze, mi sie nie podoba, dla mnie jest wiele gier prezentujacych lepszy poziom, screeny z multi ktore wrzucalem kilka stron wczesniej wygladaja biednie, jest to moja opinia i nie musisz sie z nia zgadzac, ale nie zarzucaj mi prosze stronniczosci, bo jest to nie prawda.