Przecież tym gościem brzydzą się nawet jego rodzice, co nadmienił jakiś czas temu przy okazji różnicy ideologicznej między nim, a nimi... TurboTroll, nie jakiś "podrabianiec".
Jak czytam w necie te "megapizdy", które porównują polską emigrację z dziczą, z trzeciego świata, to zastanawiam się jak bardzo trzeba być ślepym, nawiedzonym, żeby takie coś w ogóle wypluć ze swojego płytkiego umysłu... rozumiem, że Polacy wyskakiwali z samolotów w Nowym Jorku, Londynie, Berlinie, Dublinie itd. srając pod siebie, drąc ryja wyzwiskami w stronę mieszkańców, dewastując ulice, podpalając samochody, wszczynając zamieszki, żądając pieniędzy, opieki socjalnej, dachu nad głową... bo ? bo są polakami, bo mają biały kolor skóry, bo są katolikami... bla bla
Śmieciowe media w Europie mogą pierdzieć, o biednych kobietkach, biednych umierających dzieciach, nie jest mi tej dziczy ani trochę żal, dzisiaj już frajerzy nie mogą ukryć jak to rzeczywiście wygląda, byle "pleb" posiada teflon zdolny nagrać w miarę dobrej jakości materiał, w necie jest pełno filmików, które cudownie ukazują z czym w rzeczywistości mamy do czynienia.
Typowego Niemiaszka, Brytola, czy Francuza nie interesuje fakt, że gdzieś tam grupa "muzlimów" w imię swojej kultury dewastuje miasto, które zamieszkuje, że niszczą wszystko co kojarzyć się może z kulturą rdzennych mieszkańców, że gdzieś tam trzech brudasów zgwałciło, białą kobietę... nie interesuje się tym,bo "mnie to nie dotyczy", bo ludzie są zabiegani, kariera, oraz udobruchani dobrami materialnymi, co mu tam grupa przygłupów z Turcji biegających po dzielnicy wznosząc okrzyki allah akbar, skoro zaraz ma jechać do media po nowego CoDa i 100 calowy tv za 7tyś euro... ale gdy te całe szambo w końcu się przeleje...
W tej chwili, zachowanie zachodnich państw jest bezprecedensowe, takiej samozagłady nie było jeszcze dziejach cywilizacji, ciekawe kiedy to wszystko pęknie, bo pęknie na pewno... jestem przekonany, że jeżeli dalej ten kryzys będzie się pogłębiał, to za kilka lat po europie przejedzie fala skrajnego faszyzmu porównywalnego, do tego z 39' włączając w to pogromy... to się po prostu tak skończy.