Znasz już nasz Growy Radar Cenowy?
Znasz już nasz Radar Cenowy? Znajdziesz tam najniższe ceny gier spośród 40+ sklepów internetowych »
Recenzje
Popularne

Recenzja: Metro Exodus: Sam's Story

Amerykański sen w zniszczonym wojną Władywostoku.

Daniel "GoDlike" Kucner, 25.02.2020 11:31
Komentuj

Recenzja: It Came From Space and Ate Our Brains

Sprawdź listę darmowych gier na Styczeń .

Piotr "gnysek" Gnys, 07.02.2020 18:13
Komentuj

Recenzja: Death Stranding

Ogranie najnowszej gry Hideo Kojimy zajmuje kilkadziesiąt godzin, ale to chwile miło spędzone przed konsolą. Czy jednak jest to gra dla wszystkich? Czy noszenie paczkomatu po zboczach gór nie jest nudne? Przeczytajcie, a najlepiej spróbujcie sami.

Piotr "gnysek" Gnys, 26.11.2019 14:55
Komentuj

Recenzja: Harvest Moon: Mad Dash

Natsume dostarczyło kolejny rolniczy tytuł. I chociaż jest to bardziej gra na komórki niż typowa przygoda o sadzeniu warzyw, to wcale nie wypada aż tak źle...

Piotr "gnysek" Gnys, 14.11.2019 09:51
Komentuj

Recenzja: MediEvil (2019)

Remake całkiem wierny, ale dobry on czy mierny?

Daniel "GoDlike" Kucner, 30.10.2019 12:16
Komentuj

Recenzja: Ancestors Legacy

Taktyczne zarządzanie dziesiątkami żądnych mordu wikingów na padzie — czy to ma szansę powodzenia? Sprawdźmy.

Daniel "GoDlike" Kucner, 11.10.2019 12:12
Komentuj

Recenzja: The Legend of Zelda: Link's Awakening

Link's Awakening to świetny przykład na to, że moda na remastery starych gier to coś więcej niż tylko łatwy skok na kasę. Niektóre gry bowiem są tak ponadczasowe, że warto nadać im nowej oprawy aby kolejne pokolenia graczy mogły się zanurzyć ponownie w tej samej przygodzie.

Piotr "gnysek" Gnys, 07.10.2019 12:48
Komentuj

Recenzja: Lego Hidden Side - zbuduj zestaw a potem zagraj nim na swojej komórce

Lego postanowiło w tym roku połączyć dwie gałęzie rozrywki i do fizycznych klocków dorzucić grę z wirtualną rzeczywistością na smartfony i tablety. Czy to wypaliło? Przeczytajcie moje wrażenia i sprawdźcie jak składało mi się najniegrzeczniejszy zestaw LEGO w historii. Czemu niegrzeczny? Bo można strzelać zawartością kibelka, czy oberwać glutami...

Piotr "gnysek" Gnys, 30.08.2019 12:16
Komentuj

Recenzja: Laser Kitty Pow Pow

Spróbuj (samotnie lub ze znajomym) szalonej przygody z kotem który strzela laserem z oczu. 154 etapy to nie w kij dmuchał. No i uwaga na oczy - tutaj naprawdę wiele się dzieje na ekranie.

Piotr "gnysek" Gnys, 03.08.2019 00:31
Komentuj

Recenzja: Irony Curtain: From Matryoshka with Love

Jeśli w gry gracie nie od dziś i tęsknicie trochę do starych czasów - nie tylko do przygodówek point-and-click, ale też pamiętacie czasy komunizmu - oto produkcja w sam raz dla was, pobudzająca szare komórki i wyśmiewająca się z tego co na szczęście już minęło.

Piotr "gnysek" Gnys, 06.07.2019 16:56
Komentuj
Barometr Cen
Xbox One
Platforma: Xbox One
1882,81zł
1733,96zł
PS4 Xbox One
Platforma: PS4 Xbox One
139,00zł
49,50zł
PS4 Xbox One
Platforma: PS4 Xbox One
109,00zł
39,01zł
PS4
Platforma: PS4
196,00zł
139,00zł
PS4 Xbox One
Platforma: PS4 Xbox One
67,00zł
14,00zł
PS4 Xbox One Switch
Platforma: PS4 Xbox One Switch
149,00zł
99,05zł
PS4 Switch
Platforma: PS4 Switch
123,62zł
74,00zł
PS4 Xbox One Switch
Platforma: PS4 Xbox One Switch
69,99zł
24,72zł

Recenzja ​inFamous: Second Son

​inFamous: Second Son to ​tytuł, na którym ciąży ogromna odpowiedzialność. Jest to pierwsza ekskluzywna gra na PS4, która ma przyciągnąć nowych graczy do konsoli. Deweloperzy z Sucker Punch od dłuższego czasu karmili nas różnymi rewelacjami na temat swojej produkcji, kusząc wspaniałą oprawą wizualną, dynamiczną akcją i sympatycznym bohaterem. Sprawdzamy, czy spełnili wszystkie obietnice.

Rodi, 21.03.2014 22:27
Komentuj

Recenzja Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Metal Gear Solid to szczególna seria, kochana przez wielu fanów na całym świecie, ponieważ przyciąga dosłownie wszystkim, co w niej zawarte. Dziś w sklepach zagościła najnowsza odsłona tej niesamowitej gry. Szkoda jedynie, że niestety niepełnowartościowa. Czy płatne demo zatytułowane Metal Gear Solid V: Ground Zeroes to bardzo dobry prolog do właściwej części? Czy tylko skok na naszą kasę?

Raf, 19.03.2014 19:27
Komentuj

Recenzja Dark Souls II

Dark Souls II to kontynuacja mrocznej historii, pełnej wyzwań, śmierci i walki z demonami. Druga część serii znów zabiera nas na morderczą przygodę, gdzie walkę o życie trzeba brać całkiem serio i zapomnieć o cudownym zmartwychwstaniu. Wędrówka, na jaką się wybierzemy, z pewnością nie będzie usłana przysłowiowymi różami i przeznaczona jest tylko dla najbardziej wytrwałych.

GameOnly.pl, 16.03.2014 20:59
Komentuj

Recenzja Dead Nation: Apocalypse Edition

​Ostatnimi czasy, motyw zagłady i hordy zombie w roli głównej stały się bardzo popularne. Nic dziwnego, ponieważ temat jest prosty, łatwy do ogarnięcia i mało wymagający, a za razem skuteczny. Nie ma to jak wdziać na siebie pancerz, pochwycić karabin i przygotować się na ostrą sieczkę. Apocalypse Edition powiela schemat gigantycznej rozróby z umarlakami, pytanie - jak twórcy wybrnęli z tej opresji?

GameOnly.pl, 10.03.2014 16:05
Komentuj

Recenzja Thief

Każda nowa konsola od początku swego istnienia ma tymczasową bolączkę. Jest nią mała biblioteka gier, co teoretycznie jest naturalną koleją rzeczy, zważając na niski staż sprzętu. Wiosna jednak, która powoli staje się w branży „małą jesienią”, przynosi pierwszą, po tej premierowo-konsolowej, falę gier, które zawitają na PS4 i X360. Pierwszym tytułem, który przyniosła owa fala jest Thief.

Raf, 07.03.2014 23:15
Komentuj