Znasz już nasz Growy Radar Cenowy?
Znasz już nasz Radar Cenowy? Znajdziesz tam najniższe ceny gier spośród 40+ sklepów internetowych »
Recenzje
Popularne

Recenzja Remember Me

Futurystyczne klimaty mają zwykle dla twórców szeroką gamę niewykorzystanych jeszcze rozwiązań. Francuskie studio DontNod Entertainment postawiło na Neo-Paryż i zaawansowaną technologię do mieszania w ludzkiej pamięci jako motyw przewodni Remember Me. Zobaczmy, jak nieznana ekipa z Francji poradziła sobie z tym tytułem i czy gra jest warta świeczki?

Rodi, 21.06.2013 16:12
Komentuj

Recenzja The Last of Us

The Last of Us to jedna z ostatnich ekskluzywnych produkcji, w które zagramy na PS3. Ojcowie Crasha Bandicoota i Uncharted zaserwowali nam niezwykłą grę, która ma szanse stać się jedną z najlepszych, jakie kiedykolwiek pojawiły się na czarnuli. Dla tej produkcji zdecydowanie warto zainwestować w maszynę od Sony i cieszyć się niezwykłą przygodą, która oczaruje każdego, nawet najbardziej wymagającego gracza.

GameOnly.pl, 17.06.2013 21:55
Komentuj

Recenzja Fast & Furious: Showdown

Wyścigi zwykle są fajne. Mam na myśli, każdy zagrał przynajmniej raz w życiu w jakąś ścigałkę i na pewno dał się wciągnąć. Fast & Furious to seria kojarząca się właśnie z szybkimi samochodami, pościgami i widowiskową (niekoniecznie realistyczną) akcją. Gra stricte kasowa, na licencji filmu, przygotowana w ekspresowym tempie… To po prostu nie ma PRAWA się udać.

GameOnly.pl, 16.06.2013 13:46
Komentuj

Recenzja Grid 2

Pierwsza odsłona Race Driver: Grid uchodzi wśród miłośników arcadowych wyścigów za bardzo udaną produkcję, aczkolwiek nie sposób odmówić jej paru dość istotnych wad, które momentami wkurzały, jak nie wiem co. Czy tym razem brytyjskiemu studiu Codemasters udało się dostarczyć produkt dopracowany i dopieszczony pod każdym możliwym względem?

GameOnly.pl, 14.06.2013 13:42
Komentuj

Recenzja Star Trek: The Video Game

Powrót do uniwersum Star Trek w postaci filmu okazał się strzałem w dziesiątkę. Można by więc oczekiwać, że gra bazująca na przygodach kapitana Jamesa T. Kirka również zachwyci odbiorców i fanów gwiezdnego świata. Ekipa ze studia Digital Extremes miała naprawdę ogromne pole do popisu dysponując wszelkimi materiałami, wsparciem aktorów i wytwórni filmowej.

Rodi, 26.05.2013 18:10
Komentuj

Recenzja Soul Sacrifice

Nie ma się co oszukiwać, Soul Sacrifice miał się sprzedać PlayStation Vita! Najświeższa produkcja mistrza Keiji Inafune, który stworzył m.in. serię Onimusha, Resident Evil, Street Fighter, Lost Planet i Dead Rising, miała obudzić w graczach apetyt na przenośnego handhelda od Sony, ciekawi z jakim skutkiem? Powiem Wam od razu, że jest bardzo dobrze, ale niestety nie idealnie.

Rodi, 08.05.2013 20:32
Komentuj

Recenzja Injustice: Gods Among Us

Po rewelacyjnym restarcie Mortal Kombat, ekipa z NetherRealm Studios postanowiła zaserwować nam bijatykę w trochę innym, choć równie dobrym klimacie, w której pokierujemy superbohaterami i super-łotrami ze świata DC Comics. Historia przedstawiona w InJustice: Gods Among Us nie należy może do wybitnych, ale czego można spodziewać się po bijatyce?

GameOnly.pl, 03.05.2013 16:28
Komentuj

Recenzja Bioshock Infinite

Ken Levine powraca po sześciu długich latach i po raz kolejny serwuje nam w prezencie prawdziwy hit. Czy Bioshockowi Infinite udało się dorównać, a nawet przewyższyć pierwszą część kultowej już serii? Zastanawiacie się pewnie teraz, czy gra jest wielkim rozczarowaniem, czy największym tytułem tej generacji, po którym długo będziecie zbierać kopary z ziemi?

Raf, 29.03.2013 18:01
Komentuj

Recenzja Path of Exile

Tyle lat czekałem na godnego następcę Diablo II i z pomocą nadeszło nowozelandzkie studio Grinding Gear Games, które oddało w moje ręce świetnego mmorpg`a, przy którym spędziłem sporo czasu i bawiłem się naprawdę super. To gra łącząca w sobie wszystkie te cechy, które sprawiają, że nie łatwo oderwać się od takiego tytuł przez wiele dni, a nawet miesięcy.

GameOnly.pl, 28.03.2013 13:53
Komentuj

Recenzja Resident Evil 6

Resident Evil to marka, która na przestrzeni tych wszystkich lat rozwinęła się na tyle wszechstronnie, że chyba tylko mieszkańcy motylich kokonów, nie znają żadnej gry czy filmu o tym, kultowym tytule. Po solidnej „piątce” i słabiutkim „Operation Raccoon City”, przyszedł czas na kolejną, pełnoprawną część serii, która miała być największym projektem w historii firmy.

Raf, 28.03.2013 07:00
Komentuj
Barometr Cen
PS4
Platforma: PS4
185,26zł
29,00zł
PS4
Platforma: PS4
185,11zł
75,00zł
PS4
Platforma: PS4
124,00zł
21,00zł
PS4
Platforma: PS4
219,00zł
124,50zł
PS4
Platforma: PS4
124,00zł
33,00zł
PS4
Platforma: PS4
124,00zł
33,00zł
PS4
Platforma: PS4
133,53zł
51,00zł
PS4
Platforma: PS4
123,62zł
49,30zł

Recenzja Sniper: Ghost Warrior 2

Wyczekując kontynuacji rodzimego Snipera, który wbrew wszystkim, osiągnął spore wyniki sprzedażowe i przychylność graczy, mieliśmy nadzieję na dopracowaną i przyjemną grę. Jak studio City Interactive wywiązało się z obietnic? Sami twórcy niejednokrotnie chwalili się ich nadchodzącym „dziełem”, zresztą budżet przeznaczony na tę produkcję wcale był niemały.

Rodi, 27.03.2013 11:42
Komentuj

Recenzja StarCraft II: Heart of the Swarm

Fani Starcrafta długo czekali, aż Blizzard odda w ich ręce losy Zergów i Królowej Ostrzy w nowej kampanii: Heart of the Swarm. W końcu życzenie się dopełnia i już możemy grać w kontynuację popularnej strategii. Czy nowa kampania utrzymuje poziom? Wings of Liberty ma dość mocny finał, sprawia że chcemy jeszcze. Odrzucając na bok domysły, kolejna kampania już przed nami.

GameOnly.pl, 21.03.2013 17:41
Komentuj

Recenzja God of War: Wstąpienie

Ekskluzywny, flagowy wręcz tytuł dla konsol od Sony powraca w wielkim stylu. Kratos, szaleńczy wojownik spod Olimpu znów staje do walki z mitycznymi herosami starożytnej Grecji, tym razem w prequelu zdarzeń znanych z dotychczasowych odsłon serii. Akcja rozgrywa się 10 lat przed wydarzeniami z pierwszej części God of War. Zmuszony podstępem przez rządnego mordu boga Aresa, Kratos zabija swoją żonę i córeczkę.

GameOnly.pl, 19.03.2013 20:17
Komentuj

Recenzja Tomb Raider

Lara Croft – ta postać od 1996 r. kojarzy się z poszukiwaniem przygód i dwoma glockami. Słynna pani archeolog, odkrywająca głębokie sekrety świata w niekonwencjonalny sposób to domena serii Tomb Raider. Tym razem, mamy szansę na wirtualną podróż w czasie i spojrzenie na świat oczami jeszcze niewinnej archeolożki. Tym razem, to przygoda znajduje nas…

GameOnly.pl, 16.03.2013 18:13
Komentuj

Recenzja Metal Gear Rising: Revengeance

Prawie trzy lata przyszło nam czekać na premierę Metal Gear Rising: Revengeance, którą to po raz pierwszy zapowiedziano mocnym trailerem na targach E3 w 2010 roku. Studio Platinum Games długo odkładało premierę gry. Pytanie, czy warto było czekać? Metal Gear Rising: Revengeance odbija w bok od tradycyjnej serii Metal Gear Solid, stając się bardziej grą akcji, niż znaną już skradanką.

GameOnly.pl, 08.03.2013 13:02
Komentuj
Najnowsze komentarze
Najnowsze wpisy na forum
Odp: The Last of Us Part II
windomearl, Wczoraj, 22:50
Odp: Baldurs Gate 3
POK, Wczoraj, 22:47
Odp: Baldurs Gate 3
windomearl, Wczoraj, 17:03
Odp: The Last of Us Part II
Kyokushinman, Wczoraj, 15:23
Odp: Baldurs Gate 3
gnysek, Wczoraj, 13:54
Odp: Promocje na gry - nowy modu? na Gameonly
Sylvan Wielki, Wczoraj, 12:31
Odp: Baldurs Gate 3
Sylvan Wielki, Wczoraj, 11:46
Polub nas na facebooku!