Znasz już nasz Growy Radar Cenowy?
Znasz już nasz Radar Cenowy? Znajdziesz tam najniższe ceny gier spośród 40+ sklepów internetowych »
Recenzje
Popularne

Recenzja Lego Marvel Super Heroes

Lego Marvel Super Heroes to kolejna odsłona popularnej serii w klockowej rzeczywistości, która zdążyła już zapracować sobie na uznanie rzeszy graczy. Zwiedziliśmy już krainy magii, przygodowe scenerie, kosmos oraz mroczne ulice Gotham City. Tym razem, ponownie zawitamy do świata Superbohaterów, znanych ze stron komiksów, aby stawić czoła bezwzględnym złoczyńcom.

GameOnly.pl, 08.12.2013 19:11
Komentuj

Recenzja Knack

Do Knacka podchodziłem z wielką rezerwą, z racji nieprzychylnych opinii krążących po internecie. Z lekkim grymasem na twarzy odpaliłem grę, ustawiłem najwyższy z możliwych poziomów trudności i wsiąknąłem na dobre. Dalej nie mogę w to uwierzyć, że odstawiłem Killzone. I wiecie co? Z każdą godziną zabawy z Knackiem nie mogłem pojąć, skąd wzięło się tyle negatywnych opinii o tym tytule?

Rodi, 07.12.2013 20:38
Komentuj

Recenzja Killzone: Shadow Fall

Przed napisaniem recenzji, cofnąłem się na chwilę do momentu, gdy ujrzałem pierwszy materiał wideo Killzone: Shadow Fall. Oszklone wieżowce, oświetlone promieniami słońca, a zaraz potem zamach terrorystyczny przeprowadzony przez imperium Helghan, totalna demolka i spore zamieszanie. Na końcu zaś vektański żołnierz przemieniający się na moich oczach w bezdusznego helghańskiego zabójcę.

Rodi, 05.12.2013 22:31
Komentuj

Recenzja Contrast

Contrast zwrócił moją uwagę ze względu na interesujący koncept rozgrywki, oraz świetny klimat noir, przypominający choćby świetnie Dishonored. Kolejne materiały nie wywołały już tak piorunującego wrażenia, jak uczynił to pierwszy zwiastun, prezentując raczej bardzo przeciętny poziom. Mimo to postanowiłem dać szansę produkcji Compulsion Games głównie ze względu na to

Rodi, 02.12.2013 21:17
Komentuj

Recenzja Ratchet & Clank: Into the Nexus

Ratchet & Clank to duet znany z pewnością przez wielu graczy, głównie dzięki mnogości swoich odsłon (lepszych i gorszych) na przestrzeni ostatniej dekady. Zespół Insomniac Games powraca do pierwowzoru z 2002 roku i na jego podstawie opiera system gry. Ratchet & Clank: Into the Nexus to klasyczna trójwymiarowa platformówka z elementami akcji, strzelaniny i przygody.

GameOnly.pl, 21.11.2013 14:22
Komentuj

Recenzja Batman Arkham Origins

Odkąd studio Rocksteady zabrało się za tworzenie gier z Batmanem w roli głównej, produkcje o tym superbohaterze otarły się niemalże o przysłowiowy ideał. Doskonała fabuła, nieziemski, mroczny klimat, wspaniały system walki, oraz rewelacyjna oprawa wizuala. Arkham Origins został oddany w ręce Warner Bros Montreal. Czy poziom wyznaczony przez Rocksteady został podtrzymany?

Raf, 07.11.2013 13:08
Komentuj

Recenzja Skydive: Proximity Flight

Sporty ekstremalne to dość mocno zaniedbana gałąź, jeśli chodzi o rynek gier. Wydawcy coraz chętniej otwierają się na projektowanie wirtualnych zawodów, kiedyś popularne były też gry „deskorolkowe” jak np. Tony Hawk Pro Skater. W poniższej recenzji zajmę się jednak czymś, z czym wcześniej nie miałem styczności, a mianowicie pierwszą, o jakiej słyszałem grą, traktującą o skokach spadochronowych.

Raf, 21.10.2013 20:39
Komentuj

Recenzja Beyond: Dwie Dusze

Heavy Rain okazał się niezłą produkcją, którą doceniono za przemyślany i wielowątkowy scenariusz, wyrazistych bohaterów i świetne udźwiękowienie. Historia w grze była jednak tematem zamkniętym, stąd w przypadku następnej gry, Quantic Dream postanowiło stworzyć coś zupełnie nowego - Produkcję opartą na odmiennej tematyce, jednak o bardzo podobnym przebiegu rozgrywki.

GameOnly.pl, 12.10.2013 19:31
Komentuj

Recenzja Rain

Uwielbiam te malutkie produkcje, które pozwalają zapomnieć o brutalności tego świata, serwując nam niezapomnianą i bardzo wciągającą rozgrywkę polaną niesamowitym klimatem. Pisząc te słowa mam w pamięci takie perełki jak Flower, czy Journey, o których nie można powiedzieć choćby jednego złego zdania. Rain od Japan Studios to kolejna niezwykła produkcja, która miała oczarować nas swoją wyjątkowością.

GameOnly.pl, 03.10.2013 13:50
Komentuj

Recenzja Grand Theft Auto V

Zawsze kiedy podchodzę do jakiejś rzeczy, którą niezdrowo zachwycają się inni ludzie, automatycznie się do niej zniechęcam. Nawet jeśli chodzi o serię GTA, której jestem fanem od lat. Kilka dni temu przyszło mi jednak zrecenzować grę, obok której trudno przejść obojętnie, więc musiałem odłożyć na bok własne przekonania i dokonać obiektywnej oceny jednej z ostatnich, wielkich gier generacji PS3 i Xboxa 360.

Raf, 21.09.2013 19:52
Komentuj
Barometr Cen
PS4
Platforma: PS4
185,26zł
29,00zł
PS4
Platforma: PS4
185,11zł
75,00zł
PS4
Platforma: PS4
124,00zł
21,00zł
PS4
Platforma: PS4
219,00zł
124,50zł
PS4
Platforma: PS4
124,00zł
33,00zł
PS4
Platforma: PS4
124,00zł
33,00zł
PS4
Platforma: PS4
133,53zł
51,00zł
PS4
Platforma: PS4
123,62zł
49,30zł

Recenzja Puppeteer

Pod koniec swojego życia PlayStation 3 otrzymuje w prezencie jedną z najbardziej oryginalnych, niesamowitych i nietuzinkowych produkcji, która przyciągnie do telewizora początkujących graczy, jak i sprawdzonych w boju konsolowych maniaków. Puppeteer to tytuł, który oczaruje Was swoim bajkowym klimatem i wciągnie na długie godziny tak głęboko, że zapomnicie o całym bożym świecie.

Rodi, 09.09.2013 20:24
Komentuj

Recenzja Lost Planet 3

Druga część Zaginionej Planety rozczarowała na każdej linii serwując graczom rozgrywkę na zdecydowanie gorszym, niż w pierwszej odsłonie serii poziomie. Dlatego mało kto spodziewał się, że Capcom postanowi przywrócić serię do życia, zlecając wyprodukowanie Lost Planet 3 zewnętrznej ekipie ze studia Spark Unlimited. Czy amerykański deweloper podołał zadaniu?

GameOnly.pl, 06.09.2013 16:30
Komentuj

Recenzja Real Boxing

Konsolowy boks to specyficzny gatunek. Po wielu latach, na PSX stopniowo zaczęły pojawiać się pierwsze produkcje traktujące o tej dyscyplinie. Z początku do tematu podchodzono na luzie, tworząc zabawne, mocno zręcznościowe gierki dla masowego odbiorcy, potem jednak stopniowo zaczęto zbliżać się do symulacji, ponieważ odkryto, że boks to dziedzina, na której można zarobić niemałe pieniądze.

Raf, 03.09.2013 12:24
Komentuj

Recenzja Saints Row IV

Wydawać by się mogło, że Volition Studio wypruło się całkowicie ze wszystkich absurdalnych pomysłów tworząc trzecią część Saints Row. Nic z tego - Twórcy najbardziej zwariowanej serii dopiero się rozkręcili i tak naprawdę trójka to jedynie przedsmak tego, co czeka nas dalej. Fabuła w Saints Row IV jest dość uboga i oklepana, bowiem przypomina scenariusz wyjęty żywcem z Matrixa.

GameOnly.pl, 28.08.2013 22:24
Komentuj

Recenzja The Bureau: XCOM Declassified

Zapowiedź XCOM sugerowała, że otrzymamy stuprocentowy fps, nastawiony głównie na walkę z hordami obcych, czyli coś na styl Resistance. Fani serii nie byli jednak z tego powodu zadowoleni, oskarżając twórców gry o jawną profanację ich ulubionej serii. Zmiany musiały więc nadejść, a XCOM zniknął z growego świata na parę dobrych miesięcy, aby ostatecznie powrócić w zupełnie odmienionej formie.

Rodi, 27.08.2013 19:44
Komentuj
Najnowsze komentarze
Najnowsze wpisy na forum
Odp: The Last of Us Part II
windomearl, Wczoraj, 22:50
Odp: Baldurs Gate 3
POK, Wczoraj, 22:47
Odp: Baldurs Gate 3
windomearl, Wczoraj, 17:03
Odp: The Last of Us Part II
Kyokushinman, Wczoraj, 15:23
Odp: Baldurs Gate 3
gnysek, Wczoraj, 13:54
Odp: Promocje na gry - nowy modu? na Gameonly
Sylvan Wielki, Wczoraj, 12:31
Odp: Baldurs Gate 3
Sylvan Wielki, Wczoraj, 11:46
Polub nas na facebooku!