Znasz już nasz Growy Radar Cenowy?
Znasz już nasz Radar Cenowy? Znajdziesz tam najniższe ceny gier spośród 40+ sklepów internetowych »
Recenzje
Popularne

Recenzja Gran Turismo 5

Sześć lat. Tyle czekaliśmy na kolejną pełnoprawną część wyścigowej serii Gran Turismo. Data premiery była przekładana kilkanaście razy, a ojciec serii Kazunori Yamauchi usprawiedliwiał to chęcią stworzenia produktu idealnego, wychodzącego poza wszelkie kanony dzisiejszej elektronicznej rozgrywki, zaskakującego na każdym kroku. Oczekiwania graczy urosły przez ten czas do rozmiarów niebotycznych.

Raf, 22.12.2010 12:33
Komentuj

Recenzja Need For Speed Hot Pursuit

Był czerwiec 2010, E3 miało zacząć się za niecałe 24h, od dłuższego czasu producenci wypuszczali kontrolowane przecieki, ale brakowało mi petardy. Nagle pierdut!, ktoś wrzuca zdjęcie boxa reklamowego ze sporych rozmiarów napisem Need For Speed Hot Pursuit. Hot Pursuit, czyli nie ma neonów, kiepskich rapsów, seledynowego lakieru, nie będzie podejścia do „symulacji”, dla mnie bombowo.

GameOnly.pl, 09.12.2010 00:51
Komentuj

Recenzja Call of Duty: Black Ops

Kiedy dzień po premierze szedłem późnym popołudniem po własną kopię nowego Coda, moją głowę zaprzątały dwa pytania. Pierwsze, czy jeszcze będzie? (po drodze spotkałem trzy osoby z grą w ręku). Drugie, czy nie wydam na darmo dwóch stówek. Na pytanie pierwsze dostałem odpowiedź w sklepie, kiedy sprzedawca wyciągnął z dużego kartonowego pudła jeden egzemplarz dla mnie.

Raf, 20.11.2010 13:04
Komentuj

God of War: Duch Sparty

God of War to bez wątpienia sprawdzona marka. Cykl tworzony przez studio Sony Santa Monica należy do najlepszych produkcji wydanych na konsole PlayStation 2 i PlayStation 3, a teraz, za sprawą zdolnego dewelopera z Ready at Dawn, po raz drugi atakuje przenośną konsolkę japońskiego giganta. Czy i tym razem God of War: Duch Sparty wychodzi z walki z tarczą?

Xell, 19.11.2010 11:14
Komentuj

Recenzja Star Wars: The Force Unleashed 2

The Force Unleashed było najszybciej sprzedającym się tytułem opartym o bardzo bogate uniwersum Star Wars. Nie dziwię się więc, że firma LucasArts zdecydowała się tak szybko wyprodukować kontynuację tej całkiem udanej produkcji. Nieważne, że Starkiller skończył, tak jak skończył, przecież to jest science-fiction, tutaj przecież wszystko może się zdarzyć.

Rodi, 08.11.2010 22:03
Komentuj

Recenzja Halo: Reach

Reach to planeta z góry skazana na zagładę, o czym wie każdy, kto choć trochę interesuje się uniwersum Halo. W jaki sposób więc ekipie Bungie udało się sprzedać grę, której zakończenie i tak wszyscy znają? W jaki sposób udało im się opowiedzieć na nowo historię, w której nie ma żadnych niespodzianek? Tego nie wiem, ale wiem, że Reach wciąga jak każda poprzednia odsłona gry, zacznijmy od początku.

GameOnly.pl, 20.10.2010 13:58
Komentuj

Recenzja Singularity

W latach pięćdziesiątych Związek Radziecki poszerza swoje wpływy polityczne, stając się wielką potęgą militarną. Propaganda informuje o olbrzymim oddziaływaniu mocarstwa na losy całego świata. Wymuszony przez wojnę postęp technologiczny i rywalizacja w badaniach nad nowatorskimi dziedzinami nauki, doprowadzają do stworzenia bomby atomowej. 

Cube, 01.07.2010 13:54
Komentuj

Recenzja Transformers: War for Cybertron

Marka Transformers od swojego debiutu w połowie lat 80 zdobyła serca chłopców na całym świecie, zapisując się w pamięci każdego, kto miał w dzieciństwie z nimi do czynienia. Zaczęło się od zwykłych zabawek, poprzez filmy animowane a na grach różnej maści kończąc. Jednak do tej pory Transformersy nie dostały tytułu, który naprawdę oddawałaby klimat lat dzieciństwa.

Morfi, 26.06.2010 10:02
Komentuj

Recenzja Metal Gear Solid: Peace Walker

Prawdziwa kontynuacja serii. Produkcja, dla której będziecie chcieli kupić PSP. Metal Gear Solid 5. Hideo Kojima, ojciec sagi Metal Gear Solid, wiele obiecywał. Tydzień po premierze Metal Gear Solid: Peace Walker można wreszcie stwierdzić - nie żartował i nie zawiódł. Ale po kolei. Seria Metal Gear Solid od zawsze charakteryzowała się najwyższą jakością.

Xell, 25.06.2010 18:59
Komentuj

Recenzja Blur

Twórcy rewelacyjnego Project Gotham Racing powracają z zupełnie nowym stylem. Zapewne zastanawiacie się, co odróżnia Blur od wyżej wymienionych wyścigów? W tej chwili na usta ciśnie mi się tylko jedno słowo, Zadyma! Ekipa z Bizarre Creations postanowiła połączyć PGR z Mario Kart, co zaowocowało całkiem nowym doświadczeniem w absolutnie bezwzględnym tempie.

Rodi, 13.06.2010 12:14
Komentuj
Barometr Cen
Xbox One
Platforma: Xbox One
1238,67zł
1040,48zł
Xbox One
Platforma: Xbox One
1981,91zł
1833,06zł
PS4 Xbox One Switch
Platforma: PS4 Xbox One Switch
247,69zł
113,71zł
Switch
Platforma: Switch
229,00zł
99,90zł
Switch
Platforma: Switch
199,00zł
84,18zł
PS4 Xbox One
Platforma: PS4 Xbox One
98,55zł
34,90zł
PS4
Platforma: PS4
222,92zł
178,13zł
Switch
Platforma: Switch
240,86zł
199,00zł

Recenzja Uncharted 2: Among Thieves

Na brak porządnych exclusivów posiadacze czarnulki nie mogą narzekać, wystarczy wspomnieć o God of War III, czy Uncharted 2. Tej ostatniej przyjrzałem się uważnie i wszystkie swoje uwagi starannie spisałem. W Uncharted 2 ponownie wcielamy się w Nathana Drake’a – poszukiwacza skarbów. Z prośbą o pomoc zwraca się do niego dawny znajomy Harry Flyn.

WreXX, 12.06.2010 22:33
Komentuj

Recenzja Red Dead Redemption

Westerny to gatunek filmowy, który przetworzono na najrozmaitsze sposoby. Pastuch i poganiacz krów chyba tylko w Ameryce mógł stać się postacią kultową. Pusty i pozbawiony wiekowej historii kraj potrzebował legendy. Nieskazitelny, odważny bohater był dla przeciętnego widza dużo ciekawszy niż starcia wojsk bezlitośnie eksterminujących rodowitych mieszkańców kontynentu.

GameOnly.pl, 12.06.2010 13:41
Komentuj

Recenzja Alan Wake

Pięć lat oczekiwań i oto do naszych rąk trafia Alan Wake – najnowsze dziecko studia Remedy Entertainment. Czy było warto? W pewnym sensie na pewno. Przyznam, że i mnie dopadła alanowa gorączka. Czekałem na ten tytuł z niecierpliwością wyobrażając sobie grę, która wciągnie mnie do cna. Nie zawiodłem się, jednak jest to specyficzny tytuł, który nie każdemu może przypaść do gustu.

Morfi, 11.05.2010 11:00
Komentuj

Recenzja Brütal Legend

Pierwsze informacje na temat Brütal Legend, jakie dotarły do mnie w 2008 roku, nie zrobiły na mnie większego wrażenia. Fakt, że Jack Black to bóg jakoś wyjątkowo nie wzbudził we mnie nadziei na mocną grę. Minęło 12 miesięcy z hakiem, zdążyłem już  zapomnieć  o tym, że coś takiego jak Brütal Legend w ogóle powstaje i nagle EA rozpoczęło intensywną kampanię reklamową gry.

GameOnly.pl, 29.04.2010 10:35
Komentuj

Recenzja Splinter Cell: Conviction

Splinter Cell, ten tytuł od tak dawna wywołuje u mnie uśmiech na twarzy, z zainteresowaniem śledziłem więc kolejne etapy powstawania nowej odsłony gry. Bardzo długi czas produkcji mógł wskazywać na to, że albo twórcy się wypalili i brakuje im pomysłów albo szykuje się coś wielkiego. Informacje o skasowaniu części projektu przyjąłem ze spokojem.

GameOnly.pl, 24.04.2010 11:35
Komentuj