Znasz już nasz Growy Radar Cenowy?
Znasz już nasz Radar Cenowy? Znajdziesz tam najniższe ceny gier spośród 40+ sklepów internetowych »
Recenzje
Popularne

Recenzja Podróż

Trudno rozpocząć ten tekst tak, jak by się chciało w standardowej recenzji. Bo przecież Podróż, to nie jest gra całkiem typowa. To jest coś, co mocno zahacza o prawdziwy artyzm. A przynajmniej bardzo się do tej sfery przybliża. Podróż to gra, która zostawi Cię pogrążonego w myślach, samego sobie – tak, jak robi to prawdziwa sztuka od wieków.

Morfi, 14.03.2012 13:02
Komentuj

Recenzja WipEout 2048

PlayStation Vita, model 3G leży na moim biurku, a obok niego pudełeczko z WipEout 2048. Zanim jednak przejdę to tak zwanego meritum sprawy, czyli do recenzji kieszonkowego WipEouta, muszę wam wspomnieć o pewnej, poniekąd śmiesznej sytuacji. Ogólnie, to gdy poprosiłem sprzedawcę o wyciągnięcie ze strzeżonej gablotki świeżutkiej kopii WipEout 2048.

Rodi, 11.03.2012 20:28
Komentuj

Recenzja Grand Slam Tennis 2

Ktoś kiedyś powiedział, że piłka nożna to gra dla dżentelmenów, w którą grają chuligani - Natomiast rugby, to gra dla chuliganów, w którą grają dżentelmeni - Mądre słowa, nie? Tak naprawdę prawdziwą grą dla dżentelmenów jest tenis, którego tradycje sięgają aż XIX wieku. Tenis interaktywny historię ma nieco krótszą, ale również bogatą. Zaczynamy.

Raf, 10.03.2012 17:12
Komentuj

Recenzja Uncharted: Złota Otchłań

Nie ma co do tego wątpliwości, Uncharted to dla Sony Mario obecnej generacji. Kupując nową konsolę przenośną tej firmy nie mogliśmy nie dostać również nowego Uncharted. Każdą poprzednią część przygód Nathana przechodziłem z wielką przyjemnością. Dlatego kupując PS Vita nie mogłem nie wziąć do zestawu nowych przygód Drake’a. To był zakup obowiązkowy, z którego jestem jak najbardziej zadowolony.

Morfi, 05.03.2012 09:49
Komentuj

Recenzja Final Fantasy XIII-2

Pierwsze Final Fantasy z serii trzynastych było debiutem Square Enix na konsolach nowej generacji i dla części fanów sporym zawodem. Co z tego, że gra wyglądała świetnie jak na tamte czasy, miała innowacyjny wciskaj-X-resztę-zrobi-automat system walki oraz dobry PR nakręcający fanów. Dla wielu zabrakło w niej tego, co określało tą serię – miast i fabuły na poziomie.

Morfi, 20.02.2012 17:21
Komentuj

Recenzja Assassin's Creed: Revelations

Odwieczna wojna Asasynów z Templariuszami stała się tłem dla jednej z najpopularniejszych i najlepiej sprzedających się marek generacji PlayStation 3 i Xbox 360. Obecnie jest ona głównym koniem pociągowym firmy Ubisoft. Po bardzo dobrej „jedynce”, rewolucyjnej „dwójce” i zeszłorocznym, najmniej udanym „Brotherhood”, przyszedł czas na część najnowszą – „Revelations”.

Raf, 24.12.2011 22:25
Komentuj

Recenzja Batman: Arkham City

Ponad dwa lata temu pojawiła się kolejna gra, traktująca o przygodach superbohatera. Zwykle nie robią one na mnie wrażenia, bo gry ze Spider-Man’em czy X-Men’ami w roli głównej nigdy jakością nie zachwycały. Wtedy jednak coś się zmieniło… Batman Arkham Asylum z miejsca stał się najlepszą grą w historii swojej klasy i jedną z największych niespodzianek generacji.

Raf, 28.11.2011 20:22
Komentuj

Recenzja Battlefield 3

Battlefield od zawsze był grą szczególną dla PC-towców. Firma Electronic Arts na przestrzeni kliku ostatnich lat stworzyła dwie części pobocznej serii zatytułowanej Bad Company, aby choć trochę zjednać ku sobie graczy konsolowych. Udało się, „zła kompania” swoim luźnym klimatem oraz fantastyczną destrukcją otoczenia odniosła ogromy i założony przez twórców sukces.

Raf, 16.11.2011 13:25
Komentuj

Recenzja Uncharted 3: Oszustwo Drake'a

Uncharted. Gra – legenda, która staje się ideałem jeszcze zanim ukaże się na rynku. Przy której każdy najmniejszy spoiler psuje radość z gry, z przeżywania tego interaktywnego filmu. Ja ten film mam już za sobą, ale ciągle jeszcze o nim myślę. Myślę o tym, co się wydarzyło, odtwarzam w głowie obrazy, które widziałem i zastanawiam się, co jeszcze przegapiłem.

Piotr "gnysek" Gnys, 03.11.2011 17:51
Komentuj

Recenzja Ratchet & Clank: 4 za Jednego

Tej jesieni deweloperzy z Insomniac Games przygotowali dla nas (poza Resistance oczywiście), jeszcze jedną ciekawą produkcję – mianowicie nowe przygodny znanego teamu Ratchet & Clank – 4 za Jednego. Tych, którzy spodziewali się casualowego rodzinnego tytułu zaskoczę – może nie jest hardkorowo, ale nie jest to też szkółka niedzielna.

Piotr "gnysek" Gnys, 30.10.2011 22:51
Komentuj
Barometr Cen
PS4 Xbox One
Platforma: PS4 Xbox One
229,00zł
1,19zł
PS4
Platforma: PS4
169,99zł
1,19zł
PS4
Platforma: PS4
792,73zł
644,00zł
PS4 Xbox One
Platforma: PS4 Xbox One
99,49zł
24,72zł
PS4 Xbox One
Platforma: PS4 Xbox One
59,00zł
1,19zł
PS4 Xbox One
Platforma: PS4 Xbox One
129,90zł
79,99zł
Xbox One
Platforma: Xbox One
79,03zł
49,99zł
PS4 Xbox One
Platforma: PS4 Xbox One
208,90zł
179,90zł

Recenzja Ico & Shadow of the Colossus HD Collection

Większość o ile nie każdy, kto posiadał starą, poczciwą PS2, w pewnym momencie swojego obcowania z grami trafił na tytuł, który mógł uznać za kultowy i położyć na swojej półce chwały. Czymś takim dla wielu było właśnie ICO oraz jej następca Shadow of the Colossus. Po kultowym sukcesie na PS2 i dobrych paru latach do rąk graczy trafia remake HD obu tych tytułów, w jakże wygodnym zestawie 2 w 1.

Morfi, 20.10.2011 10:58
Komentuj

Recenzja God of War: Origins Collection

Naprawdę bardzo śmieszna sprawa. Przez jakiś czas wiele mówiło się o tym, że biblioteka hitów PSP przedłuży życie zasłużonej konsoli PlayStation 2, a tymczasem gry z przenośnego handhelda w podbitej rozdzielczości atakują na froncie potężną PlayStation 3. Jesteście ciekawi z jakim skutkiem - Powiem wam, że z niezłym. Ale po kolei.

Xell, 18.10.2011 15:43
Komentuj

Recenzja Rage

Doom, Quake i Wolfenstein to bez wątpienia gry kultowe, o których nie da się tak po prostu zapomnieć. Można więc nazwać je ikonami elektronicznej rozrywki. W dniu dzisiejszym na półkach sklepowych znajdziemy nowy, tworzony od siedmiu lat tytuł. RAGE to duchowy spadkobierca wcześniejszych produkcji id Software, czy jednak rzeczywiście można nazwać go grą na miarę poprzedników?

Raf, 15.10.2011 12:53
Komentuj

Recenzja Gears of War 3

Sześć lat temu swoją premierę miał Xbox 360. Jednym ze startowych tytułów był wtedy third person shooter pod tytułem „Gears of War”. Pierwsze Gears’y okazały się hitem do tego stopnia, że zadecydowano o stworzeniu wersji dla komputerów PC. Kontynuacja bez trudu powtórzyła sukces poprzedniczki, jednak baza tytułów ekskluzywnych dla amerykańskiej konsoli powoli ubożała względem PlayStation.

Raf, 10.10.2011 17:12
Komentuj

Recenzja Dead Island

Techland, obok City Interactive i People Can Fly, to najbardziej popularny, polski producent gier na konsole. Po dobrym Call of Juarez i fantastycznej kontynuacji (CoJ: Bound in Blood), wydali część trzecią, która nie dość, że zebrała solidne baty od recenzentów, to jeszcze zepsuła opinię całemu studiu. Niedawno na sklepowych półkach zagościła ich kolejna produkcja.

Raf, 26.09.2011 18:51
Komentuj
Najnowsze komentarze
Najnowsze wpisy na forum
Odp: Zakupowe szaleństwo
VaaKo, Wczoraj, 14:19
Odp: Xbox Games Studios
POK, Wczoraj, 06:31
Odp: Wasze oceny gier
gnysek, Przedwczoraj, 22:18
Odp: Xbox Series X
gnysek, Przedwczoraj, 22:13
Odp: Zakupowe szaleństwo
piter86, Przedwczoraj, 21:08
Odp: Zakupowe szaleństwo
Kopersztyk, Przedwczoraj, 20:56
Odp: Zakupowe szaleństwo
VaaKo, Przedwczoraj, 20:44
Odp: Xbox Series X
Zielarz, Przedwczoraj, 11:39
Polub nas na facebooku!